TERVETULOA KYNTTILÄTANSSEIHIN
torstaina 8.12 KLO 18 KYLÄTALOLLE

Lataa Kynttilä tanssien esite tästä

Alkuun ohjaan yhteisesti alkulämmittelyä ja tasapainottavia liikkeitä.
Hämärässä kynttilänvalossa jatkamme vapaalla liikkeellä antaen kehon viedä, kuin omaan sisäiseen maailmaansa astuen ja hämärän muovautuvaa energiaa osaksi tullen.
Kynttilänvalo symboloi kannanottoa energiakriisiin luonnollisen energiamuodon puolesta. Tuli on myös transformaation, tahdon ja toiminnan elementti.

Jokainen on tervetullut osallistumaan ja tukemaan yhteistä intentiota kylätalon säästymiselle ja elolle. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvitse olla. Voit myös makoilla tai istua tilassa. Vältämme katsomasta muiden liikettä, jotta jokaisella on mahdollisuus ilmaista itseään vapaasti ja tuntien turvallisuutta.

Osallistumismaksu 11 EUR
Jokaisesta osallistumismaksusta annetaan 3 EUR kyläyhdistyksen tukemiseksi

Maksu käteisellä tai MobilePaylla paikan päällä, taikka etukäteis tilisiirrolla;

Saaja: Anniina Haapalainen
Tilinumero: FI81 5761 0920 0147 25
Viesti: Kynttilätanssit

Lämpimästi tervetuloa tuomaan oma energiasi paikalle.
Nähdään tansseissa kynttilänvalossa,
- elolle !

Rakkauvella,Anniina Haapalainen / AinaCreations

Koko perheen kylätapahtuma

Saimme viettää lauantaina 6.8. kylätapahtuman seurantalolla aurinkoisen ☀️ sään merkeissä. Väkeäkin oli paikalle tullut ilahduttava määrä. Eero Väisänen kertoili muistojaan muunmuassa Koutaniemen Visan toiminnasta. Musiikista vastasivat Kainuun kansanpelimannit ��. Suuret kiitokset Eerolle ja pelimanneille! Aurinkoinen sää mahdollisti lasten leikit seurantalon pihalla . Pomppulinna oli ahkerassa käytössä, onnenpyörää pyöritettiin ja leikittiin hippaleikkejä.Tapahtuma onnistui meistä järjestäjistä ihan mukavasti, miten sinusta? Mikä oli parasta, missä voisi parantaa, pitäisikö seurantalolla järjestää lisää samanlaisia tapahtumia? Mielellämme otamme vastaan palautetta. Laita palautetta Koutaniemi-Vuoreslahti kyläyhdistykselle facebookin kommenteissa, yksityisviestinä tai sähköpostilla koutanvuoresl@gmail.com.