Myyjäiset ja riisipuurotarjoilu
lauantaina 2.12.2017 klo 12-17

Koutaniemi-Vuoreslahti Kylätalolla

(Vuoreslahdentie 973, Kajaani)

Kuvia Kainuun Liikunnan ja Koutaniemi-Vuoreslahti kyläyhdistyksen Soihdut syttyy Akkovaaralla ja myyjäis/puurotarjoilu tapahtumasta löydät täältä (kuvat: Kalevi Sorsa)

Kuvia Kylätalolta löydät täältä

Lataa esite tästä.

Koutaniemi-Vuoreslahti kyläyhdistys järjestää Kylätalolla perinteiset myyjäiset ja riisipuurotarjoilun tänä vuonna Suomi100 hengessä.

Samaan aikaan järjestetään Oulujärvi Leaderin rahoittama Kainuun Liikunta ry:n Luovuus liikkeeksi - tuumasta toimeksi -hanke Soihdut syttyy -itsenäisyyspäivän liikuttavat etkojuhlat Kouta-Vuores retkipoluilla. Koko kansan juhlallinen ulkoilupäivä on avoin ja maksuton kaikille lapsiperheistä työyhteisöihin. Soihtuvaellukselle lähdetään Kylätalolta, josta maksuton bussikuljetus vie juhlaväkeä Akkovaaran vaelluspolun alkuun non-stoppina koko päivän ajan.

Myyjäisiin voit tulla myymään mm. käsitöitä (Suomi100 villasukat, olisi tilaisuuteen mahtava artikkeli), leivonnaisia, kotimyyntituotteita tai vaikkapa kirpputorituotteita. Myyntipaikka 5 eur. Pöytävaraukset: koutanvuoresl@gmail.com tai p. 044-591 7337 (Virpi).

Kylätalolla on KAHVIO, josta voi ostaa mm. leivonnaisia ja makkaraa, jota voit paistaa Kylätalon tai Akkovaaran nuotiopaikalla.

Seuraa tapahtumaa: https://www.facebook.com/events/157195978219261/