Kylän ja kyläyhdistyksen ajankohtaiset asiat

14.2.2024
Ärjän kierrän -laturetki 24.3.2024. Katso lisää täältä.

21.6.2023
LIHASKUNTOTREENIT �� naisille ja miehille jatkuvat syksyllä torstaina 7.9.2023 alkaen Kylätalolla. Katso lisää täältä

5.10.2022

Haluaisitko tukea Koutaniemi-Vuoreslahti kyläyhdistystä tulemalla kannatusjäseneksi? Kyläyhdistys on joutunut kiperään tilanteeseen sähköntuottajamme Karhu Voiman mentyä konkurssiin. Uuden sähkösopimuksen myötä Kouta-Vuores kylätalon sähkölasku moninkertaistuu. Yritämme nyt kaikin tavoin välttää pahimman, eli kyläyhdistyksen ajautumista konkurssiin.

Konkurssin myötä lakkautuisi kyläyhdistys ja Kylätalo jäisi kylmilleen. Kouta-Vuores retkipolkujen ylläpito on kyläyhdistyksen vastuulla ja konkurssin myötä myös retkipolkujen ylläpito olisi vaarassa loppua.

Kannatusjäsenmaksu on yksityishenkilöiltä minimissään 20,00 €/vuosi, tai vapaavalintainen summa. Yritysten/yhteisöjen kannatusjäsenmaksun suuruus on minimissään 30,00 €/vuosi, tai vapaavalintainen summa. Kannatusjäsenyyden maksaneet yksityishenkilöt/yritykset/yhteisöt saavat halutessaan nimensä/logon Kylätalon seinälle tehtävään vuositauluun. Yritys voi maksaa myös minimissään 50,00 € suuruisen kannatusjäsenmaksun, jolloin yritys saa logon ja yhteystiedot kyläyhdistyksen nettisivuille.

Kannatusjäsenyyden maksuohjeet:
Saaja: Koutaniemi-Vuoreslahti kyläyhdistys ry
Tilinumero: FI89 1057 3000 2222 85
Viesti: Kannatusjäsenmaksu, henkilön/yrityksen/yhteisön nimi, sähköpostiosoite tai puhelinnumero
Nimen julkaiseminen: Ilmoita lisäksi sähköpostilla: koutanvuoresl@gmail.com saako nimeäsi julkaista kyläyhdistyksen nettisivuilla ja kyläyhdistyksen seinällä olevassa tukijataulussa

19.1.2022

Ajankohtaista retkipolkujen pysäköinnistä ja ylläpidosta

  • Hyviä uutisia talven reippailijoille - Heinisuon iso parkkialuetta sataman lähellä pidetään auki myös talviaikaan! Toivommekin kulkijoiden keskittävän pysäköinnit tälle alueelle, mistä on oikein kätevä retkensä aloittaa. Akkovaaran pysäköintialueelle metsätien varteen ei talvihuoltoa ole.
  • Muistutamme vielä kertaalleen, että Akkovaaran vanhan lähtöpaikan lähialueelle tienvarteen pysäköiminen on mutkan vuoksi vaarallista ja kielletty. Pysäköinti on kielletty myös tieliikennelain mukaan, ja sakonalainen tieliikennerikkomus.
  • Valitettavasti roskaaminen nuotiopaikoilla on selkeästi lisääntynyt, erityisesti Akkovaaralla. Roskia löytyy sekä maastosta että puuvajoista, mistä huolestuneet kulkijat niitä ovat toisten jäljiltä pois kantaneet. Muistattehan kaikki vanhan viisauden, eli minkä metsään viet, sen myös varmasti jaksat lähtiessäsi viedä pois!
Nähdään retkipoluilla!