10.8.2020

Arvoisat Akkovaaran ja retkipolkujen ystävät!
KOUTA-VUORES RETKIPOLKUJEN KÄVIJÖILLE

Huomioithan polkumme kulkijana seuraavaa:
  1. Polkujemme käyttö on ollut varsin runsasta viimeisen kahden vuoden aikana. Erityisesti kävijöitä on ollut runsaasti Akkovaaran alueella.
  2. Runsas kävijöiden määrä aiheuttaa myös luonnon kulumista. Toivomme, että polun kuormitusta tasataan sen eri osa-alueille. Rauhoitetaan Akkovaaran aluetta ja suunnataan kulkua myös polustomme muille osa-alueille.
  3. Hyviä lähtöpaikkoja löytyy mm. Lautavaaralta. Karttaa tutkimalla löydät helposti myös muita vaihtoehtoja hyödyntämällä mm. alueen metsäteitä, joita polustomme sivuaa.
  4. Hyviä taukopaikkoja löydät Paljakalta ja Pitkältäsuolta, jossa myös polustomme ainut laavu sijaitsee. Käy tutustumassa myös näihin. Paljakkakalliot ovatkin koko polustomme kaunein usean vaaranlaen muodostama lähes yhtenäinen vaarajono, josta seitsemästä eri kohdasta näkyy Oulujärvi eri näkökulmista. Käy ja ihastu!
Kuljetaan metsässä, nautitaan luonnosta, mutta muistetaan että kulkumme myös kuluttaa luontoa!

RETKIPOLKUTALKOOT tiistaina 23.5.2017 klo 18.00

Kouta-Vuores retkipolkujen rakentaminen alkaa olla kohta viimeistä silausta vaille valmiina.

Kutsumme nyt niin kyläläisiä kuin kauempanakin asuvia kaupunkilaisia RETKIPOLKUTALKOISIIN TIISTAINA 23.5.2017 klo 18.00.

Annetaan yhdessä viimeinen silaus poluille. Jos et ole aiemmin näillä upeilla poluilla käynyt, nyt on oiva tilaisuus talkoiden lomassa samalla tutustua Kouta-Vuores retkipolkuihin.

Kokoontuminen: Kylätalolla (Vuoreslahdentie 973) klo 18.00.

Koutaniemi-Vuoreslahti kyläyhdistys tarjoaa talkoolaisille talkoomakkarat ja mehut.

Ilmoittautumiset
: Kaisalle sähköpostilla kaisa.rikula@luonnollisesti.fi
tai puhelimitse p. 050 340 3013.