Kylätalon vuokraus

Kylätalon osoite: Vuoreslahdentie 973, Kajaani

Vuokraa viihtyisä paikka maaseudun rauhassa häihin, syntymäpäiväjuhliin, rippijuhliin tai vaikka kokouksiin. Kylätalolla aistit vanhan koulun tunnelmaa. Koutaniemi-Vuoreslahti kyläyhdistys omistaa Vuoreslahden vanhan koulun, joka nykyisin toimii Kylätalona. Kylätaloa on remontoitu juhlakäyttöön paremmin sopivaksi muutamia vuosia sitten ja pihaa on kunnostettu viimeisen kahden kesän aikana.

Tilat
:
Kylätalolla on iso sali, pieni keittiö ja yksi pienempi huone (entinen opettajainhuone).

Kalusteet ja astiat:

Koutaniemi-Vuoreslahti Kylätalolla on monipuolinen astiasto ja pöydät tuoleineen 100:lle hengelle. Keittiöstä löytyy teollisuus astianpesukone, liesi, mikroaaltouuni, 2 kahvinkeitintä ja jääkaappi.
Kokouskäyttöön kylätalolla on videotykki ja siirrettävä vasilkokangas, lisäksi voi hyödyntää salista löytyviä isoa valkokangasta ja liitutaulua sekä kokoustilana yleensä toimivan pikkuhuoneen pientä liitutaulua.

Kylätalon piha:
Pihalta on iso grillipaikka jossa on pöydät ja penkit isommallekkin porukalle. Lisäksi pihalla on lasten kiikut ja joitakin muita telineitä sekä kolmekorinen frisbeegolf-rata. Kylätalolla on myös iso kenttä, jossa on uusi kivituhkapinta. Talvella kentällä on luistelukenttä.

Vuokra:
Vuokra: 150 €/ vrk tai 60 €/3 h

Lisätietoja ja varaukset:
Kaisa Rikula p. 050-340 3013 / kaisa.rikula@luonnollisesti.fi
Minna Mustonen p. 044-506 4479 / minna.m.mustonen@gmail.com
Virpi Kvick p. 044-591 7337 / virpi.kvick@gmail.com
facebookin viestin kautta: www.facebook.com/koutavuores